Írjon nekünk

Hogyan vásároljunk

Szállítási feltételek Hungary

     vlajka Hungary    

 

Dopravce HU  

Kézbesítés a Packet Magyar Postának HD                   

KIZÁRÓLAG SZÁLLÍTÁS
A raktáron lévő árukat a Packeta.hu-n keresztül 4 munkanapon belül elküldjük az Ön címére.

A küldemény ára a Pcketa.hu aktuális árlistája szerint alakul. Az ár tartalmazza a postaköltséget és a csomagolást. A postaköltség és a csomagolási díj aktuális ára HU esetében kb. 2370,- Ft az aktuális árfolyam függvényében.

A szállításról e-mailben tájékoztatjuk Önt.

 

CSAK BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN

Az árut a Magyar Posta HD-n keresztül küldjük. Miután a teljes összeg jóváírásra került a webáruház bankszámláján, a készletet a Packeta.hu-n (Magyar Posta HD) keresztül 4 munkanapon belül elküldjük Önnek az Ön által megadott címre.

A küldemény ára a Pcketa.hu aktuális árlistája szerint alakul. Az ár tartalmazza a postaköltséget és a csomagolást. A postaköltség és a csomagolási díj aktuális ára HU esetében kb. 2065,- Ft az aktuális árfolyamtól függően.

A szállításról e-mailben tájékoztatjuk Önt.

Ha az Ön HU rendelése meghaladja a 47000,- Ft-ot, mi álljuk a kiszállítást!

 

Adagolási pontok Packeta Z-Point PP  Z-Box          Dopravce HU    

CSAK BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN

Az árut a Packet.hu-n keresztül a teljes összegnek a webáruház bankszámláján történő jóváírását követően 4 munkanapon belül küldjük el az Ön által választott bankfiók címére, amelyet a megrendelőlap kitöltésekor a listából szállítási címként kiválasztott.

Előre fizetés esetén a szállítás árából kedvezményt adunk. A jelenlegi szállítási ár 1430,- Ft.

A szállításról e-mailben értesítjük Önt.

Ha az Ön HU rendelése meghaladja a 47000,- Ft-ot, mi álljuk a kiszállítást!

 

Fizetési feltételek

Készpénz utánvétellel
Az összeget az áru átvételekor fizeti ki a szállítószolgálatnak.

Banki átutalással
A megrendelés elküldése után e-mailben megkapja a számlánkra történő átutaláshoz szükséges információkat, az átutalás összegét, bankszámlaszámunkat, változó szimbólumot. A pénz 1-3 munkanapon belül érkezik a bankszámlára. A fizetés ellenőrzése után azonnal elküldjük az árut az Ön által megadott szállítási címre.

 

Az adásvételi szerződés megkötése
A weboldalon értékesített árukra vonatkozó ajánlatának elhelyezésével az eladó kifejezi hajlandóságát arra, hogy a fentiekben meghatározott feltételek mellett adásvételi szerződést kössön az árukra vagy szolgáltatásokra vonatkozóan, lásd. Általános Szerződési Feltételek. Az adásvételi szerződés abban a pillanatban jön létre, amikor a vevő kötelező érvényű megrendelést ad le az eladónak. Ettől a pillanattól kezdve a vevő és az eladó között kölcsönös jogok és kötelezettségek keletkeznek, amelyeket az adásvételi szerződés és a jelen szerződés szerves részét képező Általános Szerződési Feltételek határoznak meg.

Az online űrlapon keresztül leadott megrendeléseket, lásd kosár, a vevőnek vissza kell igazolnia. A megerősítés a rendelési folyamat végén található úgynevezett megerősítő linkre való kattintást jelenti. A Vevő ezúton megerősíti, hogy elolvasta a jelen Általános Szerződési Feltételeket és a Panaszkezelési Szabályzatot, és elfogadja azokat.

A szerződés cseh nyelven jön létre, az Eladó a sikeres teljesítés érdekében archiválja, és harmadik fél számára nem hozzáférhető. A szerződés megkötéséhez vezető egyes lépésekre vonatkozó információk a jelen általános szerződési feltételekben találhatók. A vevőnek lehetősége van a megrendelés tényleges elküldése előtt ellenőrizni és szükség esetén javítani azt. A megrendelés teljesítéséhez szükséges távközlési eszközök (telefon, internet stb.) használatának költségei a szokásos díjszabás szerint, a vevő által igénybe vett távközlési szolgáltatások díjszabásától függően kerülnek felszámításra.
Ezek a feltételek a www.e-manikury.cz webáruház weboldalán jelennek meg, lehetővé téve így azok archiválását és a vásárló általi sokszorosítását.

Bármilyen probléma vagy bizonytalanság esetén ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

 

Ezt az oldalt a deepl.com fordította, ezért a szövegezés pontatlan lehet. A szakszerű fordítás folyamatban van.