Írjon nekünk

Solingen - Solingen manikűr szerszámok

MADE IN SOLINGEN


A németországi Solingen város neve az evőeszköz-iparban hívószó, és ezt a hamisított és gyenge minőségű termékek gyártói jól tudják. Sokan közülük ezért megpróbálják összezavarni a vásárlót. A kiváló minőségű termék benyomása alatt egy olcsó utánzatot akarnak eladni neki. A tájékozott vásárlót azonban nem szabad becsapni.

Solingen városa maga nem gyárt semmit.

Azonban számos olyan vállalat van, amely evőeszközöket gyárt. Azok a termékek, amelyek legalább 60 %-ban ebből a városból származnak, jogosultak a város nevének viselésére, amelyet a német kormány védjegyként véd. A gyártó neve azonban soha nem hiányozhat a termékről, amelyhez gyakran egy vállalati embléma is társul. Csak az így megjelölt áruk származnak ténylegesen Solingenből.

A vásárlónak azonban még a legpontosabb jelölés sem garantálhat egy fontos dolgot, mégpedig azt, hogy minden Solingenben készült áru ugyanolyan jó minőségű. Kétségtelenül minden vállalat nagyon jó evőeszközöket gyárt, de egyesek "csak" kiváló minőségűek, míg mások csúcsminőségűek vagy professzionálisak. A legjobb gyártók aztán megengedhetik maguknak, hogy élethosszig tartó garanciát adjanak az ollóikra.

Teljes leírás megjelenítése

További kategóriák megjelenítése

A kínálatban 1 termékek - az eredményeket pontosan az Ön igényei szerint szűrheti.

Megjelenítés 1-1 -ból/-ből 1 termékek

| 1|
štipky v pouzdře
Változatok (1)

forgó fogó tokban 1164

Készleten, csütörtökön 6. 20. Önnél
2 885 Ft